Indi

Indi

Ca. 14 dage efter vi havde sagt farvel til King, blev jeg kontaktet på facebook af en hundekollega, som forsigtigt spurgte, om jeg var klar til ny hund.

Det var jeg ikke lige på det tidspunkt, men hun foreslog mig at kigge på Kennel Midtlabs hjemmeside, da de ventede labrador hvalpe.
Nysgerrigheden og tanken om at kigge efter en lille hvalp var vagt.
Jeg kontaktede Midtlab og fik lov at være 1. vælger af de kommende hvalpe.
De første kriterierne var at det skulle være en gul hanhund. Der kom 2 gule han hvalpe og efter mange besøg og en adfærdstest faldt valget på Midtlabs Arizona, nu kaldet Indi.

Der er simpelthen ikke noget, der tåler sammenligning med det at få en hvalp. Det bliver ikke bedre, desværre går tiden alt for hurtigt og inden man ser sig om, har man en fuldvoksen hund i familien. Hvilket jo også er dejligt, især når der kommer ro i hovedet, hvilket gør træningen lidt mere styrbar.
Det gik som forventet med oprykning fra B-klassen til A-klassen i 2016. Der skulle så arbejdes en hel del på at opnå point nok til oprykning til E-klassen.
Det lykkedes i 2018, hvor vi også kvalificerede os til DM. Vores deltagelse ved DM rakte dog kun til en 20. plads (24 deltagere), hvilket udelukkende skyldtes en uheldig startrækkefølge med sporsøg om lørdagen, dagen efter stormen Knud, hvor det blæste ret kraftigt, og hvor vi startede ud i modvind. Det havde vi jo trænet alt for lidt skulle det vise sig.