Hundelytter / Adfærdsbehandling

Sådan får du en glad og harmonisk hund
Jeg er uddannet Amichien Bonding hundelytter og jeg kan hjælpe dig og dermed din hund, hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af følgende punkter:

 • Din hund har problemer med at være alene hjemme.
 • Din hund trækker i snoren når i går tur.
 • Din hund gør umotiveret ad alt og alle.
 • Din hund følger dig rundt i huset.
 • Din hund har en destruktiv adfærd.
 • Din hund er usikker.
 • Din hund er aggressiv.

Hunde forstår ikke vores sprog, men jeg kan lære dig at “tale” med din hund på et “sprog” den forstår.

Rollefordeling
I en familie med far, mor og børn er det de voksne, der tager de vigtige beslutninger. Der er ingen, der kan finde på, at give ansvaret for familien til et barn på 2 år.
Det er en helt anden sag med vores hunde, fordi vi af hjertets godhed kommer til at give lederrollen til hunden. Hunden magter selvfølgelig ikke opgaven med at passe på alle flokmedlemmer, som går deres vej i forskellige retninger. Ej heller, at forsvare flokken mod en eventuel fare. Ved hjælp at Amichien Bonding metoden kan vi ændre rollefordelingen, sådan at hunden kan få lov at leve et godt hundeliv uden angst og stress.

Amichien Bonding bygger på studier af vilde ulveflokke, og der er 4 vigtige punkter, hvor ulve “taler” sammen. Det er disse 4 punkter vi kan bruge i vores kommunikation med hunden.

 • Status: Genforening af flokken
 • Jagt: Gåtur
 • Mad: Når flokken spiser
 • Fare: Beskyttelse af flokken og hulen

Konsultation
Jeg kan tilbyde et besøg hos dig, hvor jeg kan observere hunden er i sine vante omgivelser. Besøget kan vare fra 2-5 timer, hvor du fortæller om hundens dagligdag og adfærd i forskellige situationer. Jeg vil derefter give en forklaring på, hvorfor hunden reagerer som den gør. Derefter vil jeg forklare princippet bag Amichien Bonding, og lære dig hvordan du via din måde at reagere på, sender signaler til hunden som den kan forstå. Det er vigtigt at alle i husstanden deltager i mødet, da alle skal lære at “tale” hundens sprog. Når jeg tager af sted igen, har du fået rådgivning og vejledning i, hvad du skal gøre for at hjælpe din hund til at ændre adfærd.
Efter mit besøg kan du få råd og vejledning, pr. telefon eller mail uden beregning, resten af hundens liv.

Back up
Efter ca. 14 dage vil ringe til dig for at høre hvordan det går, måske er der brug for lidt justeringer.

Bøger jeg anbefaler
Hund og hvalp i harmoni af Karina Rasmussen.
Hundelytteren i praksis af Jan Fennell.
Problemhund og hundeproblemer af Anders Hallgren.
Fra hvalp til jagthund af Irene Jarnved.
Bøgerne kan lånes på biblioteket eller købes på nettet.

Uddannelse
Jeg er uddannet Amichien Bonding hundelytter. Jeg har videreudviklet adfærdsbehandlingen med mere tidssvarende metoder inspireret af bøger og foredrag af Anders Hallgren og Irene Jarnved.